Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Lowongan Kerja Sigma Black Belt Riau November 2017 Terbaru

Informasi Lowongan Pekerjaan

Judul Lowongan Kerja : Lowongan Kerja Sigma Black Belt Riau
Nama Perusahaan / Pembuka Lowongan : Caterpillar
Kota Penempatan : Riau
Tanggal Buka Lowongan : 11 months ago - - SUDAH DITUTUP!
Pengiriman Lamaran : Tidak Tersedia

Lowongan Kerja Sigma Black Belt Riau 2017 Caterpillar. Selamat Sore untuk pengunjung setia yang sedang berburu pekerjaan. Semoga tidak menyerah untuk mencari pekerjaan yang cocok dengan spesialisasi Anda. Memang seringkali mencari pekerjaan yang pas sangatlah sulit di tahun 2017 ini. Pada kesempatan ini admin akan memberikan informasi Lowongan Kerja Sigma Black Belt Riau 2017 Caterpillar. Berikut info lebih detail mengenai Lowongan Kerja Sigma Black Belt Riau 2017 Caterpillar.

Lowongan Kerja Sigma Black Belt Riau 2017 Caterpillar

Berikut ini adalah persyaratan yang harus Anda penuhi untuk melamar Lowongan Kerja Sigma Black Belt Riau 2017 Caterpillar yang dibuka pada awal bulan ini:

6 Sigma Black Belt - (
Vacaturenummer: 1600075N )

Als 6 Sigma Black Belt draagt u rechtstreeks bij aan het succes van Caterpillar door het leiden van het 6 Sigma-projectteam voor het verbeteren van kritieke bedrijfsprocessen waarmee financiële resultaten worden behaald; en door te werken met teamleden en anderen om het bereik van complexe projecten te bepalen en projectplannen en businesscases te ontwikkelen.

Functie-taken/Verantwoordelijkheden kunnen omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

* Het leiden van projecten waarbij de onderwerpsfocus en oplossing complex van aard, beschikbaarheid en bereikbaarheid zijn, De projecten hebben betrekking op inspanningen op tal van functionele terreinen binnen een Bedrijfseenheid en mogelijk over meerdere Bedrijfseenheden heen.
* Het leiden van verbeterprojecten binnen het waardecentrum en het effectief coördineren van deze projecten met de Projectsponsor en andere verbeterprojectteams. Projectleiderschap omvat het identificeren van kansen, het definiëren en financieel verantwoorden van projecten, het starten van projectteams, het beheren van teamactiviteiten door het gebruik van goed projectmanagement, het leiden van teams voor het uitvoeren van projecten met behulp van Design of Experiments en andere methodologieën, het volgen van de projectstatus en -resultaten, het verwijderen en elimineren van projectbarrières en het ontwikkelen van teamleden. Projecten verbeteren het vermogen van het bedrijf om aan de behoeften van de klant te voldoen, de kwaliteit te verbeteren, doorlooptijden te verkorten, de kosten te verlagen en de winst te laten stijgen.
* Het identificeren van integratieproblemen met andere projecten/processen en het coördineren van de verbeteringen met de betreffende project-/proceseigenaren om de projectdoelen te bereiken. Het waarborgen dat projecten zijn geïntegreerd in andere bedrijfsactiviteiten, verbeterprojecten en de bedrijfsstrategie.
* Het beheren van de ontwikkeling en het onderhoud van methoden en systemen voor het meten van de mate waarin de projectdoelen, doelstellingen en meetgegevens worden behaald. De Projectsponsor voorzien van de resultaten en corrigerende projectactie ondernemen waar nodig om de resultaten die het doel niet behalen, te verbeteren.
* Het geven van de noodzakelijke training en coaching aan teamleden om de basis van 6 Sigma Problem Solving-hulpmiddelen te verspreiden.
* Het waarborgen dat de communicatie over meerdere kanalen door de hele organisatie is gewaarborgd. De Projectsponsor op de hoogte houden van de projectstatus en het waarborgen van de coördinatie van activiteiten met andere Black Belts. Het vastleggen van projectcasegeschiedenissen die voor andere projecten kunnen worden hergebruikt.
* Het verstrekken van kwantitatieve gegevens die de omvang van de activiteiten aangeven, waaronder de verkopen van het huidige jaar en de geprognotiseerde verkopen, nettowinst, totale aantal activa onder beheer, personeelsaantallen, operationeel budget en alle andere kwantitatieve factoren die de omvang van de activiteiten beschrijven.

Vereiste kwalificaties:

* Een Bachelor's Degree en minimaal 2 jaar relevante bedrijfservaring.
* In staat zijn om statistische analyses uit te voeren.
* Kennis van en vermogen om computersoftwaretoepassingen te gebruiken, zoals Word, Excel en PowerPoint, evenals software voor desktoppublishing.
* Vermogen om 50% van de werkdag een typemachine en/of toetsenbord te gebruiken.
* In staat zijn om meerdere projecten te beheren.

Gewenste kwalificaties:

* Goede communicatie-, inter-persoonlijke en samenwerkingsvaardigheden.

EET / AA Employer. Alle gekwalificeerde personen - met inbegrip van minderheden, vrouwen, veteranen en mensen met een handicap - worden aangemoedigd om te solliciteren.

Jou weg naar succes is gebouwd door een carrière bij Caterpillar. Als deel van het getalenteerde Caterpillar team, waardeer je dat werken voor een globale leider eindeloze kansen voor je creërt

Verwijderingsdatum - 13 jan 2017, 23:59:00

Primaire locatie - Indonesia-Riau-Batam

Functie - Financiële producten

Hanya pelamar yang memenuhi ketentuan di atas yang akan dipanggil untuk melakukan tes lanjutan. Untuk itu jika Anda berminat dan memenuhi calon karyawan Lowongan Kerja Sigma Black Belt Riau 2017 Caterpillar di atas, silahkan kirimkan lamaran Anda sebelum lowongan expired.

Demikian info Lowongan Kerja Sigma Black Belt Riau 2017 Caterpillar yang dapat kami sampaikan. Semoga informasi lowongan kerja hari ini membantu Anda sekalian yang sedang mencari pekerjaan. Jika Info lowongan kerja di atas tidak sesuai dengan spesialisasi Anda, tidak ada salahnya untuk membaca informasi lowongan kerja lainnya di bawah ini. Akhir kata kami ucapkan terima kasih sudah mengunjungi website ini, jangan lupa untuk membagikan informasi bermanfaat ini melalui facebook dan twitter. Selamat mencari kerja dan berkarya!

Jika Anda berminat melamar Lowongan Kerja Sigma Black Belt Riau 2017 Caterpillar Caterpillar, segera siapkan persyaratan/berkas dan dokumen yang dibutuhkan untuk mendaftar Lowongan Kerja Sigma Black Belt Riau 2017 Caterpillar tersebut. Silakan klik tombol "Kirim Lamaran" di bawah ini.

Harap Diperhatikan !:

Informasi Lowongan kerja di atas mungkin saja sudah ditutup atau kadaluarsa. Maka dari itu selalu lakukan cross check terlebih dahulu pada perusahaan terkait untuk mengetahui ada atau tidaknya lowongan kerja. Cek lokasi perusahaan untuk membantu menemukan alamat perusahaan.

Jika Anda merasa informasi lowongan kerja yang kurang dipercaya silahkan laporkan kepada kami melalui link ini.

Kirim Lamaran Anda

MAAF.... LOWONGAN KERJA INI SUDAH DITUTUP !

Pengiriman lamaran kerja sudah tidak tersedia lagi.

Jangan lupa like fanpage kami untuk mendapatkan update informasi lowongan kerja terbaru

Follow juga twitter kami agar tidak ketinggalan informasi lowongan kerja terbaruKembali ke Laman Sebelumnya

Advertisements

download soal soal cpns 2015